PRETURI FARA CONCURENTA, CERTIFICARE DE LA 90 EURO

Certificam ieftin si foarte rapid conform cerintelor standardelor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/IEC 27001, ISO 13485, HACCP si SA 8000

Ce este certificarea ISO:

Obtinerea certificatului ISO de catre organizatie da incredere tertilor ca aceasta este capabila sa‐si respecte angajamentele asumate. Prin certificare se confirma ca organizatia are capacitatea de a‐si atinge in mod consecvent obiectivele stabilite. Prin actul de certificare un organism de certificare atesta ca in interiorul organizatiei activitatile sunt gestionate eficace (se confirma, urmarind cerintele specifice, desfasurarea in organizatie a unor procese eficiente de management).
Certificatul ISO ofera incredere tertilor in organizatie, simplu spus, certificatul ISO poate sa‐ti deschida usa, dar nu te tine inauntru.

Certificarea ISO aduce valoare unei organizatii daca reprezinta o confirmare a bunelor practici de management prezente in organizatie, deci doar daca sistemul este corect implementat.

Depunem eforturi maxime, bazate pe loialitate in scopul respectarii temeinice a regulamentelor si normelor, executa servicii corecte si creste satisfactia clientilor in conformitate cu cerintele ISO/IEC 17021 pentru a avea o imagine deosebita, lucru foarte important pentru clientii nostri.

De asemenea, oferim consultanta si asistenta pentru intocmirea unei documentatii dedicatea, adaptata in totalitate specificului firmei. Documentatia unui sistem de management pe care o furnizam contine declaratii documentate ale politicii în domeniul solicitat. De exemplu, pentru ISO 9001 pachetul contine manualul calitatii, procedurile documentate cerute de standard, formulare si o harta a proceselor. La cerere, consultanta poate fi extinsa cu asistenta in domeniul proceselor referitoare la resursele umane, infrastructura, aprovizionare, realizarea produsului sau serviciului si controlul echipamentelor de masurare si monitorizare.

Oferim cursuri, consultanta si documentatie pentru urmatoarele standarde:

ISO 9001 ‐ managementul calitatii,
ISO 14001 ‐ managementul mediului.
OHSAS 18001 ‐ managementul al sanatatii si securitatii ocupationale,
ISO/IEC 27001 ‐ managementul securitatii informatiilor,
HACCP ‐ Hazard Analysis and Critical Control Point (analiza riscurilor si a punctelor critice de control),
SA 8000 ‐ Responsabilitate Sociala pentru conditii decente de munca dezvoltate si monitorizate de Responsabilitatea Sociala Internationala (SAI).